Aquest servei neix de la necessitat de la PREVENCIÓ, una pràctica molt estesa als Estats Units d’Amèrica i a Europa, disminuint en un 46% l’absentisme laboral.

Oferim un servei especialitzat i dirigit a empreses, d’aquesta forma contribuïm a la disminució de l’absentisme laboral per lesions pròpies de la feina, a l’optimització de recursos de l’empresa i a una millora de tots els integrants a nivell físic i psicològic, aconseguint que es sentin més valorats.

Aquest servei ofereix la possibilitat de traslladar-nos a les seves dependències, per tal de que l’usuari no perdi temps de treball, ni realitzi desplaçaments que poden ocasionar accidents de trànsit. En el cas de que no es disposi d’espai hàbil per realitzar el servei, es poden desplaçar a les nostres instal·lacions. Al contractar aquest servei, els seus treballadors podran gaudir de descomptes exclusius fora dels serveis contractats per l’empresa.

Posis en contacte amb nosaltres i l’informarem sense cap compromís i estudiarem el seu cas de forma personalitzada, ajustant cada pressupost a les seves necessitats. Recordi que la prevenció de lesions sempre és més eficient que la curació de les mateixes.