A més a més del conveni que tenim amb diferents entitats asseguradores, estem adherits al conveni de UNESPA i TIREAS, el que ens permet realitzar fisioteràpia en cas d’accidents de trànsit i fer el seguiment mèdic de traumatologia amb el nostre traumatòleg.

És molt important que l’accidentat sàpiga que tot i haver estat atès a l’hospital, el seu seguiment no té perquè ser en el mateix centre hospitalari, qualsevol centre adherit al conveni amb UNESPA i TIREAS el pot realitzar.

L’únic que necessitem per començar a tramitar és:
⦁ Dades Personals
⦁ Asseguradora
⦁ Parte d’accident
⦁ Referència del sinistre

Per a qualsevol dubte i/o tramitació de la rehabilitació funcional després d’un accident de trànsit no dubteu a trucar-nos, us informarem gratuïtament.

TELÈFONS DE CONTACTE

938 796 617
682 731 036
938 611 095

Formulari de contacte

    CENTRO TERAPÈUTIC GRANOLLERS, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

    He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.